WordPress Maatwerk en Webontwikkeling Spijkenisse

WordPress maatwerk en Webontwikkeling Spijkenisse

Wij ontwerpen u maatwerk WordPress website, van concept tot uitvoering, en tegen een zeer scherpe prijs. Daarnaast kunnen wij u begeleiden bij zowel de aanvraag van uw domeinnaam, het grafisch gedeelte, het technisch gedeelte en/of het eventuele onderhoud van uw bestaande website. Want een site moet niet alleen mooi, maar ook up-to-date zijn. Het onderhoud kunt u eventueel ook zelf uitvoeren.

Wij geven ook advies en/of ondersteuning omtrent een Domein Verhuizing. Ook voor het updaten van een bestaande website kunt u bij ons terecht. Wij doen op het moment hoofdzakelijk websites voor kleine zelfstandigen en particulieren. Hierdoor krijgt u de mogelijk zelf uw eigen website te beheren als u dat wilt.

Uw website is uw en ons visitekaartje.

visitekaartje
Uw website is uw en ons visitekaartje

Het is dus belangrijk dat uw website goed en professioneel overkomt bij potentiële klanten. Deze klanten moeten uw website vervolgens ook nog kunnen vinden. Wij zorgen er daarom voor dat uw website goed gevonden wordt door de grote zoekmachines.

Elke website die wij maken is “handgemaakt” en geheel op uw wensen afgestemd. Heeft u al een huisstijl dan kunnen wij uw website compleet in die stijl maken.

Behalve onze betaalbare service, is een mooi en strak design iets wat onze websites onderscheidt.

Wilt u dat uw website er fantastisch uitziet op elk apparaat?

Responsive Design
Responsive Design

Of iemand uw website nu bekijkt op een klein smartphone schermpje, op een tablet of op een grote 27 inch monitor. Uw website moet er altijd optimaal gestyled uitzien. Dit wordt ook wel “Responsive Design” genoemd. Dat is een designaanpak waardoor een website een optimale gebruikerservaring biedt ongeacht het apparaat waarop de site bekeken wordt. Dat betekent dat de site makkelijk is om te lezen, en gebruikers zo min mogelijk hoeven te scrollen en/of in te zoomen.

Tegenwoordig bekijkt een zeer groot percentage van de gebruikers het internet via een smartphone of tablet. Er zijn echter nog steeds grote hoeveelheden websites die niet mobiel vriendelijk zijn. Wij maken voor een minimale meerprijs een complete website die ook geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten. De noodzaak voor een mobiel vriendelijke website wordt ook steeds belangrijker. Google geeft mobiel vriendelijke websites namelijk voorrang in hun zoekresultaten. Google geeft mobiel vriendelijke sites voorrang.