Goodminds

Een zakelijke website

Project details

Het Logo

De client

Good Minds b.v. is ontstaan vanuit de diverse rollen die zijn bekleed binnen de zorg, het welzijn en het onderwijs.

  • Als startende zorgprofessional in de rol van student,
  • Als expert in de rol van verpleegkundige, begeleider, coördinator, docent en trainer.
  • Als ervaringsdeskundige in rol van opleidingskundige, examinator, werkbegeleider, praktijkopleider en studieloopbaanbegeleider.

In de rol van ontdekker helpt, begeleid en motiveert Good Minds organisaties om de uitdaging van veranderen aan te gaan en hier van te leren, ‘te ontdekken’. In de praktijk hebben wij ervaren dat het aangaan van deze uitdaging een dagelijks onderdeel is van de werkzaamheden.

Het Doel

Annet en Raquel wilde al heel lang een professionele website en zijn zelf begonnen om deze te bouwen in Wordpress. Echter kwamen ze er al snel achter dat het toch wel lastiger is dan het in eerste instantie leek te zijn. Wordpress is super eenvoudig om mee te werken maar wil je het echt helemaal naar je hand kunnen zetten en niet aan templates vast zitten, dan moet je echt een specialist in de hand nemen. Gelukkig kwamen ze op tijd bij mij terecht en hebben we samen eerst een ontwerp gemaakt. En aan de hand van dat ontwerp heb ik de website gemaakt. Ook was het logo een kopie van een bestaand logo die ik verder voor hen heb aangepast en eigen gemaakt.
Anett Klei

Anett Klei

Richard heeft een prachtige website voor ons gemaakt.
Binnen enkele weken was ons idee uitgewerkt. Niets was te veel en vooral het snel reageren op onze veranderingen was top!
Richard denkt met je mee maar laat je tegelijk je eigen ideeën lanceren.
Hij begrijpt precies waar je naartoe wilt. Laat onze bedrijfsidentiteit goed zien. Ook voor het verder onderhoud van onze website weten we dat we bij hem terecht kunnen.
Het is fijn en geruststellend dat dit onderdeel van onze bedrijfsactiviteiten in goed handen is.

Directeur

Beoordeling:
5/5