Portfolio

Comite 30juni 1juli fryslan

Een persoonlijke website

Ik voor deze stichting als sponsor de webite gemaakt. Ik steun deze stichting en het gedachtegoed. Stichting Comité 30 juni-1 juli Fryslân heeft als doel aandacht en bewustwording over de Trans-Atlantische slavernij te genereren bij het onderwijs, de lokale politiek, de overheid, het bedrijfsleven en de samenleving

Logo Socios Care

Socios Care – Care Provider

Een persoonlijke website

Na vele jaren gewerkt te hebben in de zorgsector in meerdere functies en bij diverse werkgevers, heb ik een goed beeld gekregen van de mensen die afhankelijk zijn van zorg of ondersteuning en deze niet altijd krijgen.

Tijdens die werkperiode heb ik dan ook veel ervaring opgedaan met diverse doelgroepen.
En in diverse functies zoals;
– Ambulant hulpverlener,
– Woonbegeleider GGZ,
– Gehandicaptenzorg,
– Schuldhulptraject,
– Verzorgende IG

Logo Website Bollen en Wafels

Bollen en Wafels

Een webshop

Bollen en Wafels is dé oliebollenkraam van Zwijndrecht. In 2016 kwamen wij met 1 van de betere bollen uit de regio uit de test met een cijfer 7,5.
Ook dit jaar is de bol weer voortreffelijk. De kraam is te vinden t.o.v. de hoofdingang van het Station in Zwijndrecht.

Logo Erkende Astrologen

Erkende Astrologen

Een zakelijke website

Ontdek alles op het gebied van astrologie, opleidingen, workshops en lezingen in Nederland & België.

‘Erkend astroloog’ is een keurmerk. Een kwaliteitsoordeel dat wordt afgegeven aan astrologen die voldoen aan de door de erkende vakverenigingen gestelde eisen. Door te kiezen voor een erkende astroloog ben je er van verzekerd dat je te maken hebt met een astroloog die zich verbonden heeft aan de beroepscode en klachtenprocedure, en dat hij/zij voldoet aan strenge kwaliteitsnormen.

BEELDMERK-MILISPEC

Milispec International BV

Een zakelijke website

Milispec International b.v. was founded in 2001 and started as a supplier of specialty oils, lubricants and portable test and analyzing equipment. Milispec products are mostly used for (para)military purposes but some specialty products find their way into the aerospace sector, the medical sector, and the oil and gas industry.

Rotterdam Short Sea Terminals BV

Een zakelijke website

Rotterdam Short Sea Terminals is Europe’s largest hub for short sea shipping. At the heart of Rotterdam’s port we process containers efficiently, making sure your cargo reaches destination as quickly as possible. Thanks to an excellent geographical location and a wide variety of shipping destinations. RST is considered an important hub for Western and Southern Europe, North Africa and Scandinavia.

Woonboerderij Westenrijck

Een zakelijke website

Een vraag die iedereen met een handicap zichzelf te vaak moet afvragen. Wij geloven dat iedereen meetelt, juist met een beperking.
Wij streven er naar om iedereen die bij ons woont, of op andere manier zorg afneemt, een volwaardige positie binnen de hedendaagse samenleving aan te bieden.