Portfolio

1574611191-19259-zwijndrecht-stationsplein-vd-steen

Bollen en Wafels

Een webshop

Bollen en Wafels is dé oliebollenkraam van Zwijndrecht. In 2016 kwamen wij met 1 van de betere bollen uit de regio uit de test met een cijfer 7,5.
Ook dit jaar is de bol weer voortreffelijk. De kraam is te vinden t.o.v. de hoofdingang van het Station in Zwijndrecht.

mamahong2

Mamahong

Een webshop

Webshop voor Authentieke Vietnamese maaltijden en soepen.
In 1979 ben ik uit Vietnam gevlucht naar Nederland. Ik liet alles achter en nam maar 1 ding mee: mijn passie voor koken. Al snel bleken niet alleen mijn kinderen gek te zijn op mijn loempia en gerechten, maar ook mijn buren waren er dol op. Dat was het begin van mijn onderneming.

2021-04-20_14-33-29

Erkende Astrologen

Een zakelijke website

Ontdek alles op het gebied van astrologie, opleidingen, workshops en lezingen in Nederland & België.

‘Erkend astroloog’ is een keurmerk. Een kwaliteitsoordeel dat wordt afgegeven aan astrologen die voldoen aan de door de erkende vakverenigingen gestelde eisen. Door te kiezen voor een erkende astroloog ben je er van verzekerd dat je te maken hebt met een astroloog die zich verbonden heeft aan de beroepscode en klachtenprocedure, en dat hij/zij voldoet aan strenge kwaliteitsnormen.

33256_1463375373

Milispec International BV

Een zakelijke website

Milispec International b.v. was founded in 2001 and started as a supplier of specialty oils, lubricants and portable test and analyzing equipment. Milispec products are mostly used for (para)military purposes but some specialty products find their way into the aerospace sector, the medical sector, and the oil and gas industry.

2020-05-11_11-51-50

Studio Jan Fahmel

Een persoonlijke website

Jan Fahmel is vakfotograaf. Voor portret foto’s, lucht foto’s en alle andere multi media zaken kunt u terecht bij Studio Jan Fahmel.