Diensten

Mijn belangrijkste dienst is maatwerk voor WordPress websites.

De ontwerpen die ik maak zijn altijd “maatwerk” en volledig aangepast naar de wensen of de huisstijl van uw bedrijf.
Deze websites voldoen aan de laatste webstandaard en zijn “cross-browser compatibel”. Dat betekent dus dat alle grote browsers worden ondersteund en de website ten alle tijden zal functioneren, ongeachte welke browser wordt gebruikt of op welk platform de site wordt bekeken. Alle website worden natuurlijk “responsive” gemaakt. Dit betekent dat ze altijd op elk apparaat optimaal bekeken kunnen worden.

Grafisch Ontwerp / Logo Ontwerp

Een logo is het hart van je identiteit. Het bepaalt het gezicht van uw bedrijf of organisatie.
Ik ontwerp met veel passie en plezier een professionele logo waar u trots op mag zijn!
Dus heeft u nog geen huisstijl of een strak bedrijfslogo?
Laat deze dan door mij ontwerpen. Ik zal alles uiteraard in overleg met u ontwerpen en voor een zeer scherpe prijs.

Webdesign en re-design

De website die een aantal jaar geleden een beeld gaf van uw bedrijf en waar u volledig achter stond, kan na een tijdje door verschillende oorzaken een face-lift nodig hebben. Of heeft u een website maar bent u eigenlijk niet meer tevreden met het resultaat? Of duurt het gewoon erg lang voordat uw site geheel is geladen?
Dan kunnen wij op eenvoudige wijze uw bestaande website een frisser uiterlijk geven, optimaliseren en weer helemaal actueel maken!

Onderhoud

Een website is geen statisch gegeven, het is een onderdeel van uw bedrijf en is onderhevig aan mogelijke wijzigingen. Het Up-to-date houden van lay-out, teksten en foto’s is dan ook een must. Ook als u wilt dat uw klanten terugkomen, dan is het belangrijk om regelmatig nieuwe informatie op de website te zetten. U kunt op ieder gewenst moment wijzigingen doorgeven, zoals nieuwe prijzen, artikelen, foto’s, teksten, etc. Wij kunnen u een (ad-hoc) jaarcontract aanbieden. Hiervoor verwerken wij alle wijzigingen, correcties en /of aanvullingen zoals tekst of foto’s op uw reeds bestaande pagina’s. Dit alles op ad hoc basis en direct (uiterlijk de volgende dag) uitgevoerd.

Daarnaast kunnen we ervoor zorgen dat u zelf op een veilige en eenvoudige wijze uw teksten en plaatjes kunt aanpassen. Vraag naar de mogelijkheden.

Advies

Als de domeinnaam en/of webhosting van de ene naar de andere provider verhuist, zijn daar vaak kosten mee gemoeid. Het verdient dus aanbeveling om een domeinnaam te registreren bij een provider waarbij u later uw website zou willen hosten, wat overigens geen verplichting is. Een domeinnaam kan zonder meer verhuizen naar een andere provider zonder dat de oude provider hier iets tegen kan doen.

De kosten van een domeinnaam zijn één- of tweejaarlijks terugkerend. In tegenstelling tot een merknaam moet er dus ieder jaar of iedere twee jaar betaald worden voor de instandhouding ervan.

Je eigen domeinnaam is jouw adres op internet. Dit adres (bijv. www.mijnnaam.nl) kun je niet alleen gebruiken voor je eigen website, maar biedt je tevens de mogelijkheid om van je e-mailadres iets heel persoonlijks te maken. De prijs voor hosting inclusief een .nl domeinnaam is ca. 30 euro per jaar. Ik adviseer KeurigOnline Webhosting. Zij leveren namelijk zeer goede service en je website draait op snelle servers.