Benneth Rose Law

Een zakelijke website

Project details

Het Logo

De client

Benneth Rose Law is een advocatenkantoor gevestigd midden in het centrum van Rotterdam.

Bij Benneth Rose Law zijn wij gespecialiseerd in het contractenrecht en het intellectueel eigendomsrecht en adviseren we zowel ondernemers als particulieren bij diverse juridische vraagstukken.

Benneth Rose Law adviseert ook de Rijksoverheid bij verschillende (tijdelijke) regelingen binnen het bestuursrecht.

Bij Benneth Rose Law adviseren, beoordelen, en procederen wij over diverse contracten en kunt u bij ons terecht met vragen over het merkenrecht, muziekrecht, reclamerecht en auteursrecht.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Marwa Omari

Advocaat

Ik heb onlangs het genoegen gehad om samen te werken met Richard voor de ontwikkeling van mijn website en ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben met het eindresultaat. Vanaf het begin toonde Richard een indrukwekkend niveau van professionaliteit, expertise en toewijding aan het project.
Wat mij het meest opviel, was zijn vermogen om mijn visie en ideeën voor de website te begrijpen en deze vervolgens tot leven te brengen met een ontwerp dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook gebruiksvriendelijk en functioneel.

Tijdens het hele proces was Richard ontzettend behulpzaam en stond altijd klaar om vragen te beantwoorden, suggesties te doen en eventuele zorgen weg te nemen. Zijn communicatieve vaardigheden en geduld waren van onschatbare waarde, vooral tijdens momenten waarop technische aspecten voor mij als leek wat complexer werden.

Ik zou Richard zonder enige aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een getalenteerde, betrouwbare en coöperatieve webdesigner. Bedankt voor een fantastische samenwerking en een prachtige website!

5/5