Werkwijze

Werkwijze

Als eerst worden uw doelen, uw wensen en de mogelijkheden besproken in een oriënterend gesprek. Dit kan zowel bij u thuis als bij ons, per telefoon of via een e-mail.

In dit gesprek kunt u aangeven welke webmodules en onderdelen er in uw nieuwe website moeten zitten. Aan de hand van uw wensen zal een offerte worden gemaakt.
Na akkoord zal er een voorbeeld lay-out gemaakt worden.

Het benodigde materiaal dient u zelf aan te leveren, dit geldt zowel voor de teksten, de logo’s als de afbeeldingen die u wilt gebruiken. Dit materiaal moet digitaal worden geleverd.

Aan de hand van het aangeleverde materiaal en content wordt een zogenaamde “Mock-up” van de site gemaakt.

Dit is een grafische weergave (plaatje) van de te vervaardigen website. Voor iedere pagina wordt een apart plaatje ontworpen. Deze plaatjes kunnen dan worden besproken en als de lay-out en indeling akkoord wordt bevonden, dan pas zal met het echte programmeerwerk begonnen worden.

U wordt uiteraard regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.
Indien u zelf (nog) geen webruimte heeft kunt u de website in aanbouw ook direct bekijken via onze eigen site.

Na uw definitieve akkoord wordt de site opgeleverd (eventueel met uw eigen domeinnaam) geplaatst en geoptimaliseerd voor de grote zoekmachines.

Nu is het belangrijk om uw website up-to-date te houden. U kunt dit zelf doen of u kunt in uw offerte laten opnemen dat wij het onderhoud voor u uitvoeren.