Webmodules

Webmodules

Hieronder ziet u de webmodules die u zou kunnen toepassen in uw website.

 

– Google Maps

Met Google Maps kunt u eenvoudig informatie op landkaarten tonen. Hierin kunnen bedrijven adverteren en hun vestigingslocatie zichtbaar maken. De icoontjes kunnen geheel in de eigen bedrijfsstijl ingevoegd worden.
Voor meer informatie ga naar googlemaps.

– Foto gallery

Met de foto gallery module kunt u eenvoudig een fotogallerij op uw website publiceren. Upload eenvoudig uw foto’s, voeg titels en commentaar toe en deel uw foto’s in categorieën in. De gallery kan geheel in lijn met het design van de website opgemaakt worden.

– Zoekfunctie

Maak uw website informatie nog toegankelijker met een zoekfunctie. De zoekresultaten worden overzichtelijk weergegeven en gerangschikt. Het gebruik van deze module is wel afhankelijk van uw provider.

– Webformulier naar Email

Met deze module kunt u een email laten versturen als iemand op uw site een webformulier invult. De gegevens die dan worden verstuurd worden in een keurige html email naar een door u opgegeven email adres gestuurd.

– CMS / Beheer Module

Wilt u liever zelf uw website te kunnen updaten. Kies dan voor een CMS of Beheer module. U kunt dan zelf tekst of foto’s aanpassen zonder tussenkomst van ons… De kosten voor deze module worden echter wel maandelijks gefactureerd. Dat is niet zo als u voor een ad-hoc onderhoudscontract kiest. Deze worden per jaar berekent.

– Koppeling met social media

Heeft u een facebook pagina dan kunnen wij een koppeling maken met uw website of andersom. bel ons voor de mogelijkheden.