Webmodules

Webmodules

Hieronder ziet u de webmodules die u zou kunnen toepassen in uw website.

 

– Google Maps

Met Google Maps kunt u eenvoudig informatie op landkaarten tonen. Hierin kunnen bedrijven adverteren en hun vestigingslocatie zichtbaar maken. De icoontjes kunnen geheel in de eigen bedrijfsstijl ingevoegd worden.
Voor meer informatie ga naar googlemaps.

– Foto gallery

Met de foto gallery module kunt u eenvoudig een fotogallerij op uw website publiceren. Upload eenvoudig uw foto’s, voeg titels en commentaar toe en deel uw foto’s in categorie├źn in. De gallery kan geheel in lijn met het design van de website opgemaakt worden.

– Zoekfunctie

Maak uw website informatie nog toegankelijker met een zoekfunctie. De zoekresultaten worden overzichtelijk weergegeven en gerangschikt. Het gebruik van deze module is wel afhankelijk van uw provider.

– Webformulier naar Email

Met deze module kunt u een email laten versturen als iemand op uw site een webformulier invult. De gegevens die dan worden verstuurd worden in een keurige html email naar een door u opgegeven email adres gestuurd.

– CMS / Beheer Module

Wilt u liever zelf uw website te kunnen updaten. Kies dan voor een CMS of Beheer module. U kunt dan zelf tekst of foto’s aanpassen zonder tussenkomst van ons… De kosten voor deze module worden echter wel maandelijks gefactureerd. Dat is niet zo als u voor een ad-hoc onderhoudscontract kiest. Deze worden per jaar berekent.

– Koppeling met social media

Heeft u een facebook pagina dan kunnen wij een koppeling maken met uw website of andersom. bel ons voor de mogelijkheden.