Onze belangrijkste dienst is maatwerk voor WordPress websites.

De ontwerpen die wij maken zijn altijd “maatwerk” en volledig aangepast naar de huisstijl van uw bedrijf. Onze websites voldoen aan de laatste webstandaard en zijn “cross-browser compatibel”. Dat betekend dus dat alle grote browsers worden ondersteund en de website ten alle tijden zal functioneren, ongeachte welke browser wordt gebruikt of op welk platform de site word bekeken. Dan heb ik het over browsers zoals; Google Chrome, Safari, Firefox en Windows Internet Explorer vanaf versie 11.
Alle website worden “responsive” gemaakt. Dit betekent dat ze altijd op elk apparaat optimaal bekeken kunnen worden.

Grafisch Ontwerp

Een logo is het hart van je identiteit. Het bepaalt het gezicht van uw bedrijf of organisatie.
Ik ontwerp met veel passie en plezier een professioneel logo waar u trots op mag zijn!
Dus heeft u nog geen huisstijl of een strak bedrijfslogo?
Laat deze dan door mij ontwerpen. Ik zal alles uiteraard in overleg met u ontwerpen en voor een zeer scherpe prijs.

Redesign / Website Optimalisatie

De Website die een beeld gaf van uw bedrijf en waar u volledig achter stond, kan na een tijdje door verschillende oorzaken een face-lift nodig hebben. Of heeft u een website maar bent u eigenlijk niet meer tevreden met het resultaat? Of duurt het gewoon erg lang voordat uw site geheel is geladen?
Dan kunnen wij op eenvoudige wijze uw bestaande website een frisser uiterlijk geven, optimaliseren en weer helemaal actueel maken!

Website Onderhoud

Een website is geen statisch gegeven, het is een onderdeel van uw bedrijf en is onderhevig aan mogelijke wijzigingen. Het Up-to-date houden van lay-out, teksten en foto’s is dan ook een must. Ook als u wilt dat uw klanten terugkomen, dan is het belangrijk om regelmatig nieuwe informatie op de website te zetten. U kunt op ieder gewenst moment wijzigingen doorgeven, zoals nieuwe prijzen, artikelen, foto’s, teksten, etc. Wij kunnen u een (ad-hoc) jaarcontract aanbieden. Hiervoor verwerken wij alle wijzigingen, correcties en /of aanvullingen zoals tekst of foto’s op uw reeds bestaande pagina’s. Dit alles op ad hoc basis en direct (uiterlijk de volgende dag) uitgevoerd.

Daarnaast kunnen we een CMS (Content Management System) voor u inrichten (WordPress) zodat u zelf op een veilige en eenvoudige wijze uw teksten en plaatjes kunt aanpassen. Vraag naar de mogelijkheden.