Diensten

Onze belangrijkste dienst is maatwerk voor WordPress websites.

Daarnaast bieden wij ook de volgende maatwerk diensten:

  • Webdesign
  • Grafisch Ontwerp
  • Website Onderhoud
  • Redesign / Optimalisatie
  • Aanvraag / verhuizing webhosting
  • Advies en Support

Maatwerk WordPress Websites

Webdesign

De ontwerpen die wij maken zijn altijd “maatwerk” en volledig aangepast naar de huisstijl van uw bedrijf. Onze websites voldoen aan de laatste webstandaard en zijn “cross-browser compatibel”. Dat betekend dus dat alle grote browsers worden ondersteund en de website ten alle tijden zal functioneren, ongeachte welke browser wordt gebruikt of op welk platform de site word bekeken. Dan heb ik het over browsers zoals; Google Chrome, Safari, Firefox en Windows Internet Explorer vanaf versie 11.
Alle website worden “responsive” gemaakt. Dit betekent dat ze altijd op elk apparaat optimaal bekeken kunnen worden.

Grafisch Ontwerp

Heeft u nog geen huisstijl of een strak bedrijfslogo? Laat deze dan door ons ontwerpen. We zullen alles uiteraard in overleg met u ontwerpen en dat voor een zeer scherpe prijs.

Website Onderhoud

Een website is geen statisch gegeven, het is een onderdeel van uw bedrijf en is onderhevig aan mogelijke wijzigingen. Het Up-to-date houden van lay-out, teksten en foto’s is dan ook een must. Ook als u wilt dat uw klanten terugkomen, dan is het belangrijk om regelmatig nieuwe informatie op de website te zetten. U kunt op ieder gewenst moment wijzigingen doorgeven, zoals nieuwe prijzen, artikelen, foto’s, teksten, etc. Wij kunnen u een (ad-hoc) jaarcontract aanbieden. Hiervoor verwerken wij alle wijzigingen, correcties en /of aanvullingen zoals tekst of foto’s op uw reeds bestaande pagina’s. Dit alles op ad hoc basis en direct (uiterlijk de volgende dag) uitgevoerd.

Daarnaast kunnen we een CMS (Content Management System) voor u inrichten (WordPress) zodat u zelf op een veilige en eenvoudige wijze uw teksten en plaatjes kunt aanpassen. Vraag naar de mogelijkheden.

Redesign / Optimalisatie

De Website die een beeld gaf van uw bedrijf en waar u volledig achter stond, kan na een tijdje door verschillende oorzaken een face-lift nodig hebben. Of heeft u een website maar bent u eigenlijk niet meer tevreden met het resultaat? Of duurt het gewoon erg lang voordat uw site geheel is geladen?
Dan kunnen wij op eenvoudige wijze uw bestaande website een frisser uiterlijk geven, optimaliseren en weer helemaal actueel maken!

Aanvraag / Verhuizing Domeinnaam of webhosting

Als de domeinnaam en/of webhosting van de ene naar de andere provider verhuist, zijn daar vaak kosten mee gemoeid. Het verdient dus aanbeveling om een domeinnaam te registreren bij een provider waarbij u later uw website zou willen hosten, wat overigens geen verplichting is. Een domeinnaam kan zonder meer verhuizen naar een andere provider zonder dat de oude provider hier iets tegen kan doen.
Alleen als de domeinnaam niet betaald is kan dat een reden zijn de toestemming niet te geven. Een niet betaalde domeinnaam wordt na verloop van tijd opgeheven en is soms langere tijd niet meer registreerbaar.

De kosten van een domeinnaam zijn één- of tweejaarlijks terugkerend. In tegenstelling tot een merknaam moet er dus ieder jaar of iedere twee jaar betaald worden voor de instandhouding ervan.

NL- Domeinnamen: Bij de aanvraag van .nl domeinnamen geldt een aantal regels, maar met een paar aanwijzingen is ook eenvoudig te bepalen welke domeinnamen in elk geval niet kunnen worden geregistreerd. Voor meer gedetailleerde informatie over domeinnamen kijk dan op de site van Stichting Internet Domeinnaamregistratie Nederland. (SIDN)

Advies / Support Webhostingspakket

Je eigen domeinnaam is jouw adres op internet. Dit adres (bijv. www.mijnnaam.nl) kun je niet alleen gebruiken voor je eigen website, maar biedt je tevens de mogelijkheid om van je e-mailadres iets heel persoonlijks te maken. Wij hosten zelf geen webservers, maar kunnen het wel volledig voor u regelen. De prijs voor hosting inclusief een .nl domeinnaam is ca. 30 euro per jaar. Ik adviseer KeurigOnline Webhosting. Zij leveren namelijk zeer goede service en je website draait op snelle servers.

Hosting heeft u nodig om uw website op het internet te kunnen plaatsen. Door middel van een webhostingaccount huurt u als het ware harde-schijfruimte en dataverkeer.

Elk hostingpakket wordt standaard geleverd met een uitgebreid online Control Panel, waarmee u op een gemakkelijke en snelle manier de instellingen van uw hostingpakket kunt beheren. Zo kunt u eenvoudig statistieken bekijken, e-mail adressen aanmaken, MySQL databases beheren en nog veel meer… Voor meer informatie over welk hostingpakket voor u het beste is kunt u contact met ons opnemen. Of deze link volgen:KeurigOnline Webhosting.